Incepand cu toamna anului 2004, cea mai mare parte a Serele Isalnita, zona Sud, a intrat in proprietatea societatii noastre, societatea comerciala SUD OIL S.R.L., cu sediul in localitatea Bistret, judetul Dolj.

La momentul achizitiei existau 148 hectare de sera, din care 75 hectare acoperite cu sticla, cu instalatii specifice de irigare, fertilizare si ventilatie. In plus, firma are in proprietate o hala de sortare cu utilaje de sortat automate, camere frigorifice, centrala termica proprie, ateliere mecanice si numeroase spatii de depozitare. Specializata in productia de castraveti “cornichon”, firma produce aproximativ 8.000 tone de castraveti pe an in doua cicluri de productie, din care 80% sunt exportati in Europa de Vest.

Adaptandu-se perfect la cerintele economiei de piata, ar fi momentul unei extinderi, al aproprierii de ceea ce au fost odata Serele Isalnita. De aceea, incepand cu anul 2006, ne propunem sa extindem suprafata cultivata sub sticla, si de ce nu, sa cultivam si alte legume cerute pe piata de legume proaspete si conservate.